Uvjeti kupnje, dostave i plaćanja

 

 

UVJETI POSLOVANJA 

Ovi opći uvjeti korištenja, uključujući Pravila o privatnosti, Obavijest o autorskim pravima, Izjava o zaštitnim znakovima, Zahtjev za dozvole za reprodukciju i Opći uvjeti usluge (koji se nalaze u nastavku), zajedno u daljnjem tekstu “Uvjeti” predstavljaju pravni ugovor između vas i Satelit-tbm d.o.o ( u daljnjem tekstu STL) i precizirati odredbe i uvjete kojih se korisnici web stranica moraju pridržavati.). Ne odnosi se na povezana web mjesta, proizvode ili usluge. Stranicama upravlja STL u cijelosti ili djelomično, iz Republike Hrvatske i njegova podružnica i podružnice. Pristupom ili upotrebom web-lokacija, usluga ili mobilne verzije bilo koje web stranice označavate da ste pročitali, razumjeli i prihvatili da se obvezuju ovim Uvjetima i bilo kojim drugim primjenjivim zakonom bez obzira jeste li registrirani korisnik ili ne.

STL može promijeniti ove Uvjete u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a stupa na snagu nakon objavljivanja na ovoj web stranici. Prihvaćate redovito pregledavati ove Uvjete kako biste bili svjesni svih promjena. Vaša daljnja upotreba web stranica smatrat će se prihvaćanjem revidiranih Uvjeta. Ako se ne slažete s ovim Uvjetima, ne upotrebljavajte nijednu web lokaciju. Pridržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta u bilo kojem trenutku. Izmijenjeni uvjeti bit će objavljeni na ovoj web stranici. Vaša daljnja upotreba bilo kojeg web mjesta nakon objavljivanja promjena ovih Uvjeta znači da prihvaćate promjene.

UVJETI PRODAJE

Uz odredbe ovih Uvjeta, sljedeći se pojmovi odnose posebno na internetsku trgovinu koja se trenutno nalazi na www.satelit-tbm.com

 • Davanjem narudžbe, potvrđujete da možete platiti stavke u svojoj narudžbi.
 • Davanjem narudžbe na Satelit-tbm.com (ili bilo kojoj drugoj internetskoj trgovini kojom upravlja STL, u daljnjem tekstu Satelit-tbm.com) prihvaćate da se obvezuju uvjeti prodaje sadržani u opisu predmeta (uključujući, bez ograničenja, način plaćanja i prihvatljiva adresa isporuke).
 • Ako na satelti-tbm.hr naručujete proizvode, potvrđujete da imate najmanje 18 godina i da ćete proizvode koristiti odgovorno u skladu sa uputstvima koja su sastavni dio svakog proizvoda.
 • Pridržavat ćete se svih primjenjivih domaćih i međunarodnih zakona i propisa koji se tiču vašeg korištenja internetske trgovine i vaše kupovine.
 • Odgovorni ste za točnost unesenih podataka kod bilo koje kupnje online.
 • Možemo odbiti vašu narudžbu po našem nahođenju i zadržavamo pravo otkazati bilo koju narudžbu ili odbiti uslugu bilo kome u bilo kojem trenutku. Ako otkažemo vašu narudžbu nakon što smo vam naplatili narudžbu, vratit ćemo vam vaš kredit čim je to moguće.
 • Zbog propisa o opasnoj robi možda nećemo moći isporučiti određenu robu na vašu adresu. Na primjer, isporučujemo samo prazne-nenapunkjene višenamjenske upaljače u zemlji,ali zato ne možemo isporučiti neke specifične proizvode kao što su punjenja na druge međunarodne lokacije. STL zadržava pravo odbiti isporuku bilo kojeg proizvoda iz bilo kojeg razloga ili bez razloga.
 • STL isporučuje proizvode potrošačima u skladu sa propisima.
 • Pridržavamo pravo dodavanja i / ili uklanjanja proizvoda na satelit-tbm.com, iz bilo kojeg razloga, u bilo kojem trenutku.
 • Pridržavamo pravo ograničiti količine prodanih predmeta.
 • Ne možete prenijeti ili prodati svoj User ID ili račun drugoj strani.
 • Ako nije drugačije navedeno, sve cijene izražene su u hrvatskim kunama .

Proizvodi dostupni s bilo kojeg web mjesta mogu se oglašavati na web stranicama trećih strana. STL nije odgovoran za bilo kakve informacije na takvim web lokacijama za kupovinu ili za bilo kakve razlike koje mogu postojati između podataka na takvim web lokacijama trećih strana i informacija na bilo kojem web mjestu, uključujući, ali ne ograničavajući se na informacije o cijenama.

PLAĆANJE

 • Nakon narudžbe primiti ćete povratni odgovor-potvrdu narudžbe  sa web trgovine  sa svim potrebnim detaljima za plaćanje proizvoda.
 • Plaćanje može biti isključivo bezgotovinskom uplatom na STL transakcijski račun naveden na potvrdi narudžbe. Kod plaćanja u poziv na broj pišite broj potvrde narudžbe.

DOSTAVA

 • Vaša narudžba će biti isporučena na vašu adresu u roku od 4 radna dana od dana kad je vaše plaćanje vidljivo na u našem transakcijskom računu do 12.00 sati. Subota i nedjelja i zakonom određeni blagdani nisu radni dani. Naš ovlašteni prijevoznik je Hrvatska pošta-e-paket usluga. Hrvatska pošta-garantira isporuku u roku od 2-3 dana nakon preuzimanja pošiljke na bilo koju adresu u Republici Hrvatskoj. Pošiljke su osigurane policom osiguranja prijevoznika.
 • Sve pošiljke su registrirane u sustavu HP, troškove prijevoza plaća STL i sve pošiljke su osigurane policom osiguranja HP-e-paketa na stvarnu vrijednost u skladu sa STL računom  isporuku koji šaljemo uz kupljene proizvode. Račun STL-a jednak je iznosu vaše primljene uplate, a vaši detalji napisani su u računu i prijevoznom dokumentu. Pridržavamo pravo ograničiti količine prodanih predmeta u jednoj isporuci.
 • Za isporuke izvan Republike Hrvatske ovlašteni prijevoznik je FedEx. Pridržavamo pravo ograničiti količine prodanih predmeta. Sve pošiljke su registrirane, troškove prijevoza plaća STL u skladu sa lokacijom kupca. Troškovi prijevoza zaračunavaju se posebno i nisu uključeni u cijena na STL web-trgovini. Sve troškove  pošiljke izvan Republike Hrvatske snosite vi. STl će osigurati pošiljku policom osiguranja prijevoznika na njihovu stvarnu vrijednost u skladu sa vašim računom za isporuku koji šaljemo uz kupljene proizvod-e. Ukoliko ste na području Europske unije rokovi mogu varirati od države do države . Ukoliko ste izvan EU u skladu sa lokalnim propisima možete biti odgovorni za uvoznu proceduru  u svoju  državu. Pridržavamo pravo ograničiti količine prodanih predmeta u jednoj isporuci.
 • Ukoliko primijetite da je pošiljka vidljivo oštećena niste je obvezni preuzeti, ali ste nas obavezni obavijestiti o razlozima odbijanja preuzimanja. STL će u najkraćem mogućem roku utvrditi razloge vaše reklamacije sa prijevoznikom.

Sve kupnje s bilo kojeg mjesta obavljaju se prema ugovoru o pošiljci. To znači da rizik od gubitka i prava vlasništva nad takvim stvarima prelazi na vas nakon što smo ih predali prijevozniku i vi ćete biti obeštećeni i primiti nadoknadu od strane prijevoznika u roku od 15 dana nakon primljene reklamacije o neisporuci.

POVRAT

STL želi da vaša narudžba stigne onako kako ste vi naručili. Prije nego što pošaljete narudžbu, pažljivo pregledajte podatke.

Svi povrati se dogovaraju unaprijed te se šalju na sljedeću adresu:

Satelit-tbm
Odranska 1A
10000 Zagreb

 

OBRAZAC ZA POVRAT ROBE (PDF)

 

SATELIT-TBM d.o.o.
Marijan Petrak, direktor