Uvjeti kupnje, dostave i plaćanja

 

 

UVJETI POSLOVANJA 

Ovi opći uvjeti korištenja, uključujući Pravila o privatnosti, Obavijest o autorskim pravima, Izjava o zaštitnim znakovima, Zahtjev za dozvole za reprodukciju i Opći uvjeti usluge (koji se nalaze u nastavku), zajedno u daljnjem tekstu “Uvjeti” predstavljaju pravni ugovor između vas i Satelit-tbm d.o.o ( u daljnjem tekstu STL) i precizirati odredbe i uvjete kojih se korisnici web stranica moraju pridržavati.). Ne odnosi se na povezana web mjesta, proizvode ili usluge. Stranicama upravlja STL u cijelosti ili djelomično, iz Republike Hrvatske i njegova podružnica i podružnice. Pristupom ili upotrebom web-lokacija, usluga ili mobilne verzije bilo koje web stranice označavate da ste pročitali, razumjeli i prihvatili da se obvezuju ovim Uvjetima i bilo kojim drugim primjenjivim zakonom bez obzira jeste li registrirani korisnik ili ne.

STL može promijeniti ove Uvjete u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a stupa na snagu nakon objavljivanja na ovoj web stranici. Prihvaćate redovito pregledavati ove Uvjete kako biste bili svjesni svih promjena. Vaša daljnja upotreba web stranica smatrat će se prihvaćanjem revidiranih Uvjeta. Ako se ne slažete s ovim Uvjetima, ne upotrebljavajte nijednu web lokaciju. Pridržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta u bilo kojem trenutku. Izmijenjeni uvjeti bit će objavljeni na ovoj web stranici. Vaša daljnja upotreba bilo kojeg web mjesta nakon objavljivanja promjena ovih Uvjeta znači da prihvaćate promjene.

UVJETI PRODAJE

Uz odredbe ovih Uvjeta, sljedeći se pojmovi odnose posebno na internetsku trgovinu koja se trenutno nalazi na www.satelit-tbm.com

 • Davanjem narudžbe, potvrđujete da možete platiti stavke u svojoj narudžbi.
 • Davanjem narudžbe na Satelit-tbm.com (ili bilo kojoj drugoj internetskoj trgovini kojom upravlja STL, u daljnjem tekstu Satelit-tbm.com) prihvaćate da se obvezuju uvjeti prodaje sadržani u opisu predmeta (uključujući, bez ograničenja, način plaćanja i prihvatljiva adresa isporuke).
 • Ako na satelti-tbm.hr naručujete proizvode, potvrđujete da imate najmanje 18 godina i da ćete proizvode koristiti odgovorno u skladu sa uputstvima koja su sastavni dio svakog proizvoda.
 • Pridržavat ćete se svih primjenjivih domaćih i međunarodnih zakona i propisa koji se tiču vašeg korištenja internetske trgovine i vaše kupovine.
 • Odgovorni ste za točnost unesenih podataka kod bilo koje kupnje online.
 • Možemo odbiti vašu narudžbu po našem nahođenju i zadržavamo pravo otkazati bilo koju narudžbu ili odbiti uslugu bilo kome u bilo kojem trenutku. Ako otkažemo vašu narudžbu nakon što smo vam naplatili narudžbu, vratit ćemo vam vaš kredit čim je to moguće.
 • Zbog propisa o opasnoj robi možda nećemo moći isporučiti određenu robu na vašu adresu. Na primjer, isporučujemo samo prazne-nenapunkjene višenamjenske upaljače u zemlji,ali zato ne možemo isporučiti neke specifične proizvode kao što su punjenja na druge međunarodne lokacije. STL zadržava pravo odbiti isporuku bilo kojeg proizvoda iz bilo kojeg razloga ili bez razloga.
 • STL isporučuje proizvode potrošačima u skladu sa propisima.
 • Pridržavamo pravo dodavanja i / ili uklanjanja proizvoda na satelit-tbm.com, iz bilo kojeg razloga, u bilo kojem trenutku.
 • Pridržavamo pravo ograničiti količine prodanih predmeta.
 • Ne možete prenijeti ili prodati svoj User ID ili račun drugoj strani.
 • Ako nije drugačije navedeno, sve cijene izražene su u hrvatskim kunama .

Proizvodi dostupni s bilo kojeg web mjesta mogu se oglašavati na web stranicama trećih strana. STL nije odgovoran za bilo kakve informacije na takvim web lokacijama za kupovinu ili za bilo kakve razlike koje mogu postojati između podataka na takvim web lokacijama trećih strana i informacija na bilo kojem web mjestu, uključujući, ali ne ograničavajući se na informacije o cijenama.

O PRODAJNOM MJESTU

SATELIT-tbm d.o.o.


ADRESA:
Odranska ulica 1A
10000 Zagreb

OIB: 31395903706

MBS: 080057301

Registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu
Temeljni kapital 90.862,03 eura (684.600,00 kuna)

RADNO VRIJEME
Radnim danom: 09.00 – 17.00

Telefon: +385 1 6195 314
E-mail:
satelit-tbm@satelit-tbm.hr

ERSTE &STEIERMÄRKISCHE BANK d.d.
IBAN: HR8824020061100019281

OPCIJE PLAĆANJA U WEB SHOPU

Načini plaćanja

Satelit-tbm d.o.o. Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to:

1. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan).

2. Plaćanje karticama u web trgovini

Naručene artikle možete platiti slijedećim karticama:

 • VISA
 • Maestro
 • Mastercard
 • Diners
 • Discover
 • DinaCard

Nakon odabira načina plaćanja određenom kreditnom karticom u pregledu narudžbe te upisa Vaših osobnih podataka, a nakon klika na gumb „plati“, pristupate zaštićenoj stranici pružatelja usluge online naplate (WSpay). Na zaštićenoj stranici upisujete podatke s kartice potrebne za autorizaciju transakcije, nakon čega ćete putem e-maila primiti potvrdu o narudžbi i autorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos. Zbog Vaše zaštite, naplatni sustav ne dopušta uvid u broj kreditne kartice. Vidljiv je samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje prema kartičnoj kući. Prodavatelj zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor (odustati od isporuke naručenih artikala) ukoliko utvrdi da je to u njegovom poslovnom interesu te se u tom slučaju obvezuje odmah, bez odgode, kupcu refundirati kompletan iznos transakcije.

Izjava o korištenju WSPay-a

https://satelit-tbm.com (prodajno mjesto) koristi WSPay za online plaćanja kreditnim karticama.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Konverzija valuta pri plaćanju karticama

Sva plaćanja karticama bit će provedena u eurima. Prilikom plaćanja nekom drugom vaklutom navedeni iznos preračunava se u euro prema tečaju Vaše banke ili kartičarske kuće. Kao rezultat ovih konverzija, moguća su manja odstupanja naplaćenog iznosa od iznosa prikazanog u našoj web trgovini.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Prilikom plaćanja kreditnim karticama u web trgovini https://satelit-tbm.com, Kupac broj kreditne kartice i druge podatke upisuje izravno u obrazac pružatelja usluge online naplate, koji je sigurnom SSL vezom spojen s našom web trgovinom. Podaci o kreditnim karticama kupaca ne pohranjuju se u sustavu web trgovine https://satelit-tbm.com te ni na koji način nisu izloženi dohvatu niti neovlaštenom korištenju od strane trećih osoba, uključujući https://satelit-tbm.com.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

 

 

     

 

PLAĆANJE PREKO VIRTUALNIH BANAKA

Satelit-tbm doo ne prihvaća plaćanja preko virtualnih banaka koje uplatom na njegov transakcijski račun naplaćuju svoje usluge-proviziju umanjujući vrijednost robe koja je ponuđena. ( npr. Revolut  i sl.).

Ukoliko kupac izvrši plaćanje preko virtualne banke Satelit-tbm d.o.o.će odmah vratiti uplatitelju  primljeni novac na transakcijski račun sa kojeg ga je dobio u iznosu u kojem ga je dobio, a sve na trošak uplatitelja -kupca koji je naručio robu I platio preko virtualne banke. Sav rizik povrata novca snosi kupac, a dokaz povratu novca Satelit-tbm će kupcu dostaviti na njegov zahtjev. Isporuka neće biti izvršena jer Satelit-tbm d.o.o. nije primio punu cijenu naručene robe.

DOSTAVA

 • Vaša pošiljka se šalje sa HP paket 24 uslugom. Nakon vidljive uplate paket se pakira isti radni dan i preuzima od strane HP-a oko 16.00 sati. Nakon preuzimanja od strane HP-a dobiti ćete na vašu e-mail adresu broj pošiljke I link za praćenje pošiljke.
 • Sve pošiljke su registrirane u sustavu HP, troškove prijevoza plaća STL i sve pošiljke su osigurane policom osiguranja HP-e-paketa na stvarnu vrijednost u skladu sa STL raćunom  isporuku koji šaljemo uz kupljene proizvod-e. Račun STL-a jednak je iznosu vaše primljene uplate, a vaši detalji napisani su u računu i prijevoznom dokumentu.Pridržavamo pravo ograničiti količine prodanih predmeta u jednoj isporuci.
 • Za isporuke izvan Rebublike Hrvatske ovlašteni prijevoznik je FedEx. Pridržavamo pravo ograničiti količine prodanih predmeta. Sve pošiljke su registrirane,troškove prijevoza plaća STL u skadu sa lokacijom kupca. Troškovi prijevoza zaraćunavaju se posebno i nisu uključeni u cijena na STL web-trgovini. Sve troškove  pošiljke izvan Republike Hrvatske snosite vi. STl će osigurati pošiljku policom osiguranja prijevoznika na njihovu stvarnu vrijednost u skladu sa vašim raćunom za isporuku koji šaljemo uz kupljene proizvod-e. Okoliko ste na području Europske unije rokovi varirati od države do države . Ukoliko ste izvan EU u skladu sa lokalnim propisima možete biti odgovorni za uvoznu proceduru  u svoju  državu. Pridržavamo pravo ograničiti količine prodanih predmeta u jednoj isporuci
 • Ukoliko primjetite da je pošiljka vidljivo oštećena niste je obvezni pruzeti, ali ste nas obavezni obavijestiti o razlozima odbijanja preuzimanja. STL će u najkračem mogućem roku utvrditi razloge vaše reklamacije sa prijevoznikom.
 • Sve kupnje s bilo kojeg mjesta obavljaju se prema ugovoru o pošiljci. To znači da rizik od gubitka i prava vlasništva nad takvim stvarima prelazi na vas nakon što smo ih predali prijevozniku i vi ćete biti obeštećeni i primiti nadoknadu od strane prijevoznika u roku od 15 dana nakon primljene reklamacije o neisporuci.

POVRAT

STL želi da vaša narudžba stigne onako kako ste vi naručili. Prije nego što pošaljete narudžbu, pažljivo pregledajte podatke.

Svi povrati se dogovaraju unaprijed te se šalju na sljedeću adresu:

Satelit-tbm
Odranska 1A
10000 Zagreb

 

OBRAZAC ZA POVRAT ROBE (PDF)

 

SATELIT-TBM d.o.o.
Marijan Petrak, direktor